Bemutató

Karunk küldetése olyan szakemberek képzése, akik a partiumi térségben gazdasági ismereteket kívánnak tanulni, munkába állni és sikeres karriert építeni.

A szakmákat olyan tanárok és egyben szakemberek oktatják, akik a közgazdasági módszertani ismeretek mellett kiemelt figyelmet szentelnek a gyakorlati ismeretek átadásának is.

Hallgatóink első munkahelyi tapasztalataikat olyan hazai és külföldi vállalatoknál és intézményekben szerzik meg, ahol szakmai gyakorlatukat követően alkalmazási ajánlatokat is kaphatnak.

Akkreditált vezetőképző iskoláinkban (menedzsment) olyan közgazdászok tanultak, akik sikeres vállakozók lettek vagy vezetői pozíciókban irányítanak vállalatokat.

Turisztikai, vendéglátó és kereskedelmi szakemberképzésünk hallgatóit - már az iskolapadból - hazai és nemzetközi vállalatok viszik szakmai gyakorlatra és tesznek számukra alkalmazási ajánlatokat.

Pénzügyi szakember és bankárképzésünket azért indítottuk el, mert közepes és nagyvállalatok kérték tőlünk azt, hogy képezzünk számukra kiváló felkészültségű pénzügyi, banki és biztosítási szakembereket.